Vorige Artikel 5 van 5 Volgende

Haarlokring met Barnsteen Halfbandmodel

Artikelnummer: KR53609 - K
€ 99,95

Haarlokring met Barnsteen 

Deze liefdesring| Haarlokring met Barnsteen is een zgn. 50/50 Bandmodel waarbij de helft van de onverwoestbare RVS ring is ingelegd met natuurlijke Barnsteen of naar keuze Barnsteen met 1e gehalte Zilver of met 20-23 krt. Goudnuggets uit Alaska. Dit is een zeer brede ring dus kies een maat die ca. 1.5 hoger is dan de standaard maat. 

Draag het DNA van een geliefd persoon of dier altijd bij u met deze bijzonder mooie liefdesring die alleen door RVSRing.nl gemaakt wordt. 

Deze ring wordt speciaal voor u gemaakt en is niet te vergelijken met kant-en-klaar verkrijgbare ringen die gemaakt  zijn met epoxyhars ; wij gebruiken natuurlijke barnsteen ! Ieder exemplaar is uniek te noemen vanwege de verschillende structuur en kleuren. Het haar of de vacht wat wij naast het mineraal in deze ring verwerken zodat het een echte DNA ring wordt is voor buitenstaanders praktisch niet zichtbaar omdat het deel uit lijkt te maken van de insluitsels van het barnsteen. 

Natuurlijk kunt u een plukje haar van één persoon of dier door ons laten verwerken in deze ring maar niets staat u in de weg om het haar van meerdere personen die u na aan het hart staan in het inlegwerk te laten opnemen. 

* Voor het verwerken van het haar of vacht hebben we slechts een heel klein stukje nodig ; als u ons een plukje van 5 x 5 mm. toestuurt is dit al ruim voldoende. Kiest u ervoor om het haar van meerdere personen in de DNA Barnsteen ring te laten verwerken dan mogen de haarplukjes uiteraard ook in één zakje of enveloppe worden toegestuurd. Wat wij niet nodig hebben ontvangt u uiteraard retour ! 

Denkt u eraan dat zeer lichte haren bijna onzichtbaar zijn; vaak zijn deze alleen goed te zien met een loupe of als u de ring in het water bekijkt. 

Specificaties van de Barnsteen DNA Ring

 • Type: Halve Bandring
 • Materiaal: massief RVS| sieraden edelstaal
 • Inlegwerk: natuurlijke Barnsteen, optioneel 925/1000 zilver of 20/23 Krt. Goud, haar of vacht.
 • Kleur van het barnsteen: warmbruin/ honinggeel
 • Breedte bovenzijde: ca. 12 mm.
 • Breedte onderzijde ringscheen: ca. 6 mm.
 • Gewicht: ca. 20 gram ( afhankelijk van maat) 
 • Materiaaldikte: onderzijde scheen 1 mm; bovenzijde 5 mm.
 • Verkrijgbare maten: 16.5 / 17.25 / 18 / 19
 • Levertijd: 3-5 werkdagen nadat wij het haar/vacht hebben ontvangen. 
 • Verzending : gratis aangetekende verzending dus altijd veilig.

LET OP: DIT IS EEN BREED MODEL RING ; NEEM 1.5 MAAT GROTER DAN DE MAAT VAN EEN SMALLE RING OF DE RINGMAAT


Stuur nadat u uw bestelling heeft geplaatst het te verwerken haar/vacht aan: 

RVS Ring.nl, Kalverstraat 226, 7311 SN Apeldoorn


Kiest u voor een Zilveren of Gouden Barnsteen ring ? 

U heeft naast de keuze om alleen Barnsteen met Haartjes als inlegwerk voor deze RVS DNA Barnsteen ring te kiezen of dit te combineren zilveren greins of 20-23 Krt. Gouden Nuggets.

 • De zilveren bulletss zijn onregelmatig gevormd en zijn van het 1e geh. zilver; door toepassing van deze bullets krijgt de ring natuurlijk net dat beetje meer.
 • De gouden nuggets die wij gebruiken zijn afkomstig uit Alaska en hebben een diameter van 1-1.5 mm. ; in het sieraad worden 10 van deze greins verwerkt en geven de ring uiteraard een zeer bijzondere uitstraling. Leuk om te weten is dat Gouden Nuggets nog zeldzamer zijn dan diamant ! 

 

Leuke informatie over het barnsteen wat wij verwerken in de DNA liefdesring met barnsteen.

Barnsteen is een heel bijzonder mineraal omdat de kleur en samenstelling van een heel andere orde is dan andere mineralen. Een barnsteen voelt warm aan en heeft soms vreemde insluitsels zoals plantenresten of insecten. De laatste zult u echter niet aantreffen in uw DNA Barnsteen ring omdat wij dit niet vinden combineren met het haar wat wij ook verwerken in dit sieraad.

Barnsteen is in feite geen steen maar een hars van 40-50 miljoen jaar oud . De barnsteen die wij verwerken is ca. 1-2 miljoen jaar oud en is goudgeel/ bruinachtig van kleur.

Die kleurschakeringen vindt u natuurlijk ook terug in uw ring en vanwege de verscheidenheid in kleur is geen enkel sieraad dan ook hetzelfde; hierdoor en door het gebruikt van het haar van één of meerdere van uw geliefde personen of dieren laat u een ring maken die uniek is ; er bestaan geen 2e die hetzelfde is.

Barnsteen wordt meestal gevonden als kleine klompjes maar er worden ook wel grotere brokken gevonden ; leuk om te weten dat een zeer grote barnsteen van ruim 11 kg. te bewonderen is in het Barnsteenhuis in Kopenhagen.

Echter RVSRing.nl maakt uw ring van kleine handmatig gecrushte barnsteen omdat het gezien de vorm van de ring  en het inbrengen van uw persoonlijke insluitsels in de vorm van afgeknipte stukjes haar niet mogelijk is om een andere methode te gebruiken. Wij sorteren het barnsteen op kleur en de honinggele stukken zijn natuurlijk bij uitstek geschikt om achter het haar te plaatsen omdat dit dan het beste zichtbaar is maar een onwetend iemand zal niet zien dat u het DNA van uw geliefde meedraagt tenzij u hem/haar hier op wijst.

Barnsteen werd in de prehistorie veel gebruikt voor het maken van sieraden en kunstvoorwerpen en vaak gedragen als geluksbrenger. 

Gezien de kostbaarheid en het bijzonder mooie uiterlijk was het barnsteen tot ca. 800 voor Christus ook een gewild ruilmiddel. 

Er bestaan ook veel mythen en sagen waarinbarnsteen een rol speelt; zo vertelt een oude Germaanse sage dat toen de Godin Freyal huilde en haar tranen de grond raakten deze in barnsteen veranderden. U kunt het proberen maar waarschijnlijk zult u van uw DNA Barnsteenring niet gaan huilen; integendeel zelfs !  

Spirituele betekenis van Barnsteen

 • Barnsteen hoort bij de zonnevlechtchakra, maar werkt ook gunstig in de basischakra, heiligbeenchakra, navelchakra hartchakra en keelchakra. De barnsteen mag op alle chakra's gelegd worden.
 • Barnsteen is een sterke beschermsteen:  het beschermt tegen allerlei negatieve invloeden, vooral tijdens reizen.
 • De steen activeert het zelfbewustzijn, verschaft geduld, mededogen, en compassie.

Alleen al daarom is het uzelf of anderen cadeau geven van deze DNA Ring met Barnsteen de moeite waard maar er is meer; op het mentale vlak geldt voor barnsteen het volgende:

 • Barnsteen kan helpen om daadkracht en energie te ontwikkelen; geen woorden maar daden dus
 • Barnsteen verschaft evenwicht en harmonie en brengt de drager geduld bij. 
 • Daarnaast zorgt barnsteen voor evenwicht en harmonie en is DE steen die angsten verdrijft en zelfvertrouwen geeft. 
 • Ook vergroot de steen het intellect en creativiteit van de drager. 

De emotionele kant verbonden aan het dragen van een DNA Barnsteen ring:

U of diegene aan wie u de DNA ring met Barnsteen schenkt draagt de grootste emotie met zich mee die men zich maar in kan denken: een stukje uniek DNA in de vorm van haartjes die deel uitmaken van een minimaal honderduizenden tot 1/2miljoen jaar oud deel van onze aarde maar er is meer. Een barnsteen ring brengt ook een goed geheur teweeg en - zeker niet onbelangrijk - een goed gevoel voor humor. Daarnaast is het een uitstekend hulpmiddel om stress te bestrijden. 

Barnsteen & Gezondheid:

Aan de RVS DNA Barnsteen Ring worden ook diverse eigenschappen toegekend die invloed hebben op het fysieke aspect, kijkt u eens hieronder naar zomaar enkele voorbeelden: 

 • Barnsteen heeft hij een sterk verwarmende werking. 
 • Helpt bij aandoeningen van de longen en luchtwegen, zoals cara en astma. 
 • Aandoeningen van het maag- en darmstelsel verbeteren bij het dragen van barnsteen.
 • Huidklachten ? Uw DNA Barnsteen ring helpt !

Uw Barnsteen ring en uw sterrebeeld 

Bent u een Kreeft, Tweeling, Leeuw of Maagd ? Dan kunt u niet om de Barnsteen DNA ring heen....

 

Algemene eigenschappen:

Samenstelling: C10H16O+(H2S); soms ook alcohol, aldehyde, ester, isopreen, terpenoïde
Hardheid: 2 - 3
Glans: wasglans, harsglans. In gepolijste vorm vertoont barnsteen vetglans
Transparantie: 20% van de natuurlijke barnsteen is doorzichtig, de rest is ondoorzichtig door een ruw oppervlak. 
Breuk: ruw, schelpvormig
Dichtheid: 1,05 - 1,09
Kristalstelsel: amorf

U weet nu bijna alles over het barnsteen wat wij samen met het DNA haar verwerken in deze bijzonder mooie ring. Voor de prijs hoeft u het niet te laten want RVSRing.nl maakt al voor 89,95 uw DNA Ring Barnsteen ! 

 

 

 

 

© 2020 - 2021 rodoma.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel