Sorteer op
 • Bandring Blauwe Koraal
  Bandring Blauwe Koraal

  Bandring van hoogwaardige kwaliteit edelstaal voorzien van natuurlijke blauwe koraal. Naar wens verwerken wij samen met het koraal 1e geh. zilveren flakes of 20-23 krt. gouden nuggets. Echt handwerk. Let op : 100 % pasgarantie

  € 94,95
 • Bandring Bloedkoraal
  Bandring Bloedkoraal

  BANDRING BLOEDKORAAL - GRATIS AANGETEKENDE VERZENDING -Deze RVSbandring met Koraal wordt speciaal voor u op bestelling gemaakt. Wij gebruiken voor deze ring bloedkoraal die op natuurlijke wijze is verkregen en het inlegwerk…

  € 94,95
 • Bandring Git ( Diepzwart)
  Bandring Git ( Diepzwart)

  BANDRING GIT - GRATIS AANGETEKENDE VERZENDING -Deze RVS Bandring Git wordt speciaal voor u op bestelling gemaakt. Wij gebruiken voor deze ring natuurlijke yetstone

  Desgewenst kunt u kiezen uit git in combinatie met 1e geh. zilver…

  € 94,95
 • Bandring Zwarte Opaal
  Bandring Zwarte Opaal

  Bandring Zwarte Opaal ; deze ring is rondom met de hand ingelegd met zwarte opaal met een fantastisch kleurenspel. Wilt u echt een bijzondere RVS ring dan moet u deze echt bekijken.

  € 94,95
 • Bandring Malachiet
  Bandring Malachiet

  BANDRING MALACHIET - GRATIS VERZENDING -Wilt u een RVS Bandring Malachiet vanwege de bijzondere groene kleurschakering die zo typerend is voor deze edelsteen en mooi afsteekt tegen het gepolijste hoogwaardige RVS of vanwege de…

  € 94,95
 • Bandring Blauwe Opaal
  Bandring Blauwe Opaal

  Geweldig mooie bandring, rondom handmatig ingelegd met veelkleurige opaal. Verkrijgbaar in alle ringmaten.

  € 94,95
 • Bandring Witte Opaal
  Bandring Witte Opaal

  Wit met een verfijnd kleurenspel is overal mee te combineren en wat is ie mooi deze bandring met witte opaal. Natuurlijk - net zoals al onze bandringen - is dit een comfort fit dus niks geen scherpe randen. Een ring voor altijd!

  € 94,95
 • Bandring Vuuropaal
  Bandring Vuuropaal

  Op zoek naar een " vurige ring " kijk dan eens naar deze prachtige bandring met Mexicaanse Vuuropaal. Daar wordt je vrolijk van en 100 % zeker dat je er veel bewondering mee zult oogsten.

  € 94,95
 • Bandring Roze Opaal
  Bandring Roze Opaal

  Wat is die mooi deze opaalring die rondom is ingelegd met Roze opaal die heel mooi flonkert. En als je wilt zetten we er een persoonlijke boodschap voor je in.

  € 94,95
 • Bandring Lapis Lazuli
  Bandring Lapis Lazuli

  BANDRING LAPIS LAZULI - GRATIS VERZENDING -Het type van de Ring Lapis Lazuli is het zng. bandmodel. Bij dit type Edelstalen ring wordt in het centrum van dit sieraad een groef gefraisd die door ons volledig met de hand wordt…

  € 94,95
 • Bandring Turkoois
  Bandring Turkoois

  Bandring Turkoois ; strak model ring met handmatig ingelegde natuurlijke turkoois. Deze ring is tijdloos ! Wilt u een gravure in de ring / Wij doen het graag voor u.

  € 94,95
 • Bandring Roze Koraal
  Bandring Roze Koraal

  HOE LANG KUNNEN WE HEM NOG MAKEN DEZE BANDRING MET ROZE KORAAL ?Het wordt steeds zeldzamer deze koraalsoort dus tot hoe lang we deze bandring Roze Koraal ofwel Pelle d'Angelo kunnen maken is maar de vraag. Gelukkig vinden we tot…

  € 129,95
 • Bandring Amethist
  Bandring Amethist

  RVS BANDRING AMETHIST VOOR DAMES EN VOOR HERENAls paars uw lievelingskleur is dan heeft u hem gevonden ; de rvs bandring Amethist en het mooie is dat wij voor deze ring natuurlijke amethist gebruiken.

  Wat men eigenlijk altijd…

  € 94,95
 • Bandring Witte Koraal
  Bandring Witte Koraal

  BANDRING WITTE KORAAL - GRATIS AANGETEKENDE VERZENDING -Wat een uitstraling heeft deze bandring Witte Koraal ; hij oogt zo natuurlijk en is dat ook want wij gebruiken geen geverfde of synthetische koraal voor het inlegwerk in deze…

  € 94,95

Ringen met edelstenen inleg ; exclusief handwerk  !

Deze RVS ringen met inlegwerk van edelstenen worden door ons voor u met de hand gemaakt en voorzien van de edelsteensoort van uw keuze.

Omdat het hier handwerk betreft dient u rekening te houden met een levertijd van 3-5 dagen. Alle maten verkrijgbaar zowel voor dames als voor heren. 


Een waarschuwing is op zijn plaats als u ringen met inlegwerk van edelstenen gaat vergelijken op het internet ; ALLE " koopjes "  die u tegenkomt maar waarbij men u zonder schromen vertelt dat het handelt om opaal, lapis lazuli, turkoois, koraal etc. etc. zijn FAKE. Het gaat hier om producten die zijn samengesteld uit epoxyhars en hetzij gesneden zijn en geplakt in een ring hetzij gegoten.

RVSRing.nl daarentegen maakt uw ring met inlegwerk van ECHTE en NATUURLIJKE edelstenen of van LABORATORIUM GEKWEEKTE edelstenen en ons inlegwerk is 100 % handwerk.


Het ringmateriaal van onze Edelstalen ringen met edelstenen inleg

Wij gebruiken uitsluitend 1e kwaliteit hoog gepolijst RVS voor deze ringen met inlegwerk; de bandbreedte van bijv. de bandringen  is 8 mm en het deel waar wij het inlegwerk plaatsen heeft een breedte van 4 mm. De RVS ringen - zowel de bandmodellen als de solitairringen - zijn eigenlijk onverslijtbaar in tegenstelling tot ringen met inlegwerk van goud of zilver die veel sneller beschadigen en slijten. 

Keuze van de edelstenen in de RVS ringen met inlegwerk

U heeft de keuze uit diverse edelstenen kleuren: 

 • Natuurlijke Lapis Lazuli
 • Natuurlijke Turkoois
 • Natuurlijke Malachiet
 • Natuurlijke Yetstone
 • Natuurlijke Amethist
 • Natuurlijke Koraal in rood, roze en blauw
 • 6 verschillende soorten laboratorium gekweekte opaal 

U kunt kiezen voor het toevoegen van 20-23 karaat Gouden Nuggets afkomstig uit de mijnen in Alaska of 1e geh. zilveren flakes of u kiest voor uitsluitend het inlegwerk van de edelstenen.

De ringen zijn leverbaar in praktisch elke maat en weet u uw ringmaat niet maak dan gebruik van onze ringenmaat die wij u toesturen zodat u 100 % zeker weet dat uw ring past. 

Omdat deze rvs bandringen met edelstenen inlegwerk zoals gezegd 100 % handwerk zijn is geen enkele ring hetzelfde maar gunt u ons 3-5 dagen de tijd om uw ring te maken. 

Onze ringmaten zijn correct en als u uw eigen maat niet goed weet bestelt u dan even een pasring mee ; zo weet u altijd dat uw ring perfect past. Ook kunt u ervoor kiezen een afspraak te maken zodat u vooraf een ring kunt passen; dit kan eventueel ook in de avonduren of op zondag. 

Wij maken ook gepersonaliseerde DNA Ringen waarin wij kleine haarfragmenten verwerken van geliefde personen of dieren en memoire ringen met grotere zichtbare haarcompartimenten.

Bent u op zoek naar een ring waarin wij het eerste babytandje van uw kindje plaatsen ? Ook daarvoor kunt u het beste terecht bij RVSRing.nl 

Tot slot zijn wij u graag van dienst als u een asring wilt laten maken met daarin verwerkt de crematie as van personen en van dieren. 

 

 

© 2020 - 2022 rodoma.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel