Sorteer op

Ringen met edelstenen inleg ; exclusief handwerk  !

Deze RVS ringen met inlegwerk van edelstenen worden door ons voor u met de hand gemaakt en voorzien van de edelsteensoort van uw keuze.

Omdat het hier handwerk betreft dient u rekening te houden met een levertijd van 3-5 dagen. Alle maten verkrijgbaar zowel voor dames als voor heren. 


Een waarschuwing is op zijn plaats als u ringen met inlegwerk van edelstenen gaat vergelijken op het internet ; ALLE " koopjes "  die u tegenkomt maar waarbij men u zonder schromen vertelt dat het handelt om opaal, lapis lazuli, turkoois, koraal etc. etc. zijn FAKE. Het gaat hier om producten die zijn samengesteld uit epoxyhars en hetzij gesneden zijn en geplakt in een ring hetzij gegoten.

RVSRing.nl daarentegen maakt uw ring met inlegwerk van ECHTE en NATUURLIJKE edelstenen of van LABORATORIUM GEKWEEKTE edelstenen en ons inlegwerk is 100 % handwerk.


Het ringmateriaal van onze Edelstalen ringen met edelstenen inleg

Wij gebruiken uitsluitend 1e kwaliteit hoog gepolijst RVS voor deze ringen met inlegwerk; de bandbreedte van bijv. de bandringen  is 8 mm en het deel waar wij het inlegwerk plaatsen heeft een breedte van 4 mm. De RVS ringen - zowel de bandmodellen als de solitairringen - zijn eigenlijk onverslijtbaar in tegenstelling tot ringen met inlegwerk van goud of zilver die veel sneller beschadigen en slijten. 

Keuze van de edelstenen in de RVS ringen met inlegwerk

U heeft de keuze uit diverse edelstenen kleuren: 

  • Natuurlijke Lapis Lazuli
  • Natuurlijke Turkoois
  • Natuurlijke Malachiet
  • Natuurlijke Yetstone
  • Natuurlijke Amethist
  • Natuurlijke Koraal in rood, roze en blauw
  • 6 verschillende soorten laboratorium gekweekte opaal 

U kunt kiezen voor het toevoegen van 20-23 karaat Gouden Nuggets afkomstig uit de mijnen in Alaska of 1e geh. zilveren flakes of u kiest voor uitsluitend het inlegwerk van de edelstenen.

De ringen zijn leverbaar in praktisch elke maat en weet u uw ringmaat niet maak dan gebruik van onze ringenmaat die wij u toesturen zodat u 100 % zeker weet dat uw ring past. 

Omdat deze rvs bandringen met edelstenen inlegwerk zoals gezegd 100 % handwerk zijn is geen enkele ring hetzelfde maar gunt u ons 3-5 dagen de tijd om uw ring te maken. 

Onze ringmaten zijn correct en als u uw eigen maat niet goed weet bestelt u dan even een pasring mee ; zo weet u altijd dat uw ring perfect past. Ook kunt u ervoor kiezen een afspraak te maken zodat u vooraf een ring kunt passen; dit kan eventueel ook in de avonduren of op zondag. 

Wij maken ook gepersonaliseerde DNA Ringen waarin wij kleine haarfragmenten verwerken van geliefde personen of dieren en memoire ringen met grotere zichtbare haarcompartimenten.

Bent u op zoek naar een ring waarin wij het eerste babytandje van uw kindje plaatsen ? Ook daarvoor kunt u het beste terecht bij RVSRing.nl 

Tot slot zijn wij u graag van dienst als u een asring wilt laten maken met daarin verwerkt de crematie as van personen en van dieren. 

 

 

© 2020 - 2022 rodoma.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel