Asring Kat kopen ? 

Een asring kat kopen is begrijpelijk geen gezellige aangelegenheid; ik ken het gevoel een dierbaar huisdier te verliezen maar we weten het ; de dood maakt onderdeel uit van het leven. 

Maar de dag is daar en u heeft uw dierbare kat laten cremeren ! Maar toch.... de herinnering zal altijd blijven en zou het niet mooi zijn om een stukje DNA in de vorm van wat crematieresten met u mee te dragen in de Asring Kat ?

Als u dan zo af en toe een blik werpt op uw ringvinger of andere vinger waar u uw kattenring draagt dan dwalen uw gedachten af naar de fijne momenten die u mocht beleven met uw kat. 

Een ander aspect verbonden aan de asring kat is dat dit type ring oogt als een " gewone " ring ; buitenstaanders zullen u op ongewenste momenten geen vragen stellen want men WEET of ZIET niet eens dat u een memoirering draagt. 

U kunt kiezen uit diverse opties :

  • Wilt u dat de crematie as zichtbaar is maar in de vorm van een insluitsel zoals in een natuurlijke edelsteen ?  
  • Of kiest u voor een bandring model met een compartiment waarin de as van uw kat rust onder een hemel van 1e geh. zilver flakes of gouden nuggets waardoor de as onzichtbaar is. 

In het 1e model asring kat verwerken wij de asresten in een resin wat de kleur heeft van een edelsteen; Deze resin edelsteen is geheel transparant zodat de as die erin verwerkt is lijkt op natuurlijke insluitsels.

Ook is het mogelijk om deze methode toe te passen in combinatie met inlegwerk van edelsteenmineralen. Asringen uit deze categorie zijn iets duurder gezien de hoeveelheid werk die deze techniek met zich meebrengt maar het resultaat mag er dan ook zijn.

U kunt er ook voor een asring kat gaan waarin de as geplaatst wordt in een zilveren compartiment en dit afgedekt wordt met zilver of goud. Ook dit zijn iets duurdere modellen maar zijn stuk voor stuk - onafhankelijk voor welke kleur u kiest - juweeltjes ! 

De rest van de ring wordt handmatig ingelegd met een edelsteen mineraal. Dit type ring is gewoon lekker strak en heeft niets van doen met een traditionele asring kat ; u zult hem dagelijks met veel plezier dragen.  

Ga hier naar de rubriek waar u uit de asringen voor katten kunt bewonderen.


Hoe kunt u de crematiering kat bestellen ? 

  • U gaat naar onze rubriek " crematieringen  en kies uit één van de vele modellen.
  • Als u uw ringmaat niet weet bestel dan dan ringmaat mee en geef later uw ringmaat aan ons door. 
  • Ook kunnen wij een afspraak met u maken zodat u bij ons een modelring kunt passen; dit kan evt. ook in de avonduren of op zondag.
  • Stuur ons een heel klein beetje crematie as. ( wat wij niet verwerken ontvangt u retour) .
  • Adresgegevens: RVSRing, Kalverstraat 226, 7311 SN Apeldoorn
  • Wij maken uw asring kat en binnen 3-5 werkdagen ontvangt u deze in huis. 

 

© 2020 - 2022 rodoma.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel