Een Asring Hond kopen; draag hem of haar bij u

Een asring hond aanschaffen doet u - althans als u een ECHT bijzondere herinneringsring wilt - bij RVSRing.nl 

Het verlies van een trouwe viervoeter doet pijn, heel veel pijn maar de hondenliefhebber weet het ; het leven van de hond komt éénmaal ten einde. Natuurlijk laat u uw trouwe hond op gepaste wijze cremeren en heel misschien denkt u toch weer aan een puppie want ook op die manier zult u af en toe terugdenken aan uw huisdier.

De crematie as van de hond ; wat doet u daar mee ?  Verstrooien, in een urn bewaren of wellicht beide maar als ik u nu een geweldig idee aan de hand doe om een asring hond aan te schaffen zodat u iedere dag uw dierbare hond bij u kunt dragen ?

Wij bieden u namelijk de mogelijkheid om een heel klein beetje as ( de hoeveelheid van een kwart theelepeltje) te laten verwerken in een RVS ring met een wel heel bijzondere uitstraling en alleen door RVSRing zo gemaakt.

U kunt kiezen uit diverse modellen :

 • Een RVS asring hond waarin de crematie as verwerkt wordt in een Resin Edelsteen; de as is zichtbaar maar voor buitenstaanders niet herkenbaar
 • Een RVS asring hond met inlegwerk van edelsteenmineralen met daarin een resin edelsteen voorzien van de asresten van uw huisdier
 • Een asring die geheel is ingelegd met mineralen en daarin een compartiment met de crematie as .

Bij de eerste 2 uitvoeringen is de as wel zichtbaar maar het lijkt of deze insluitsels zijn die van nature aanwezig zijn in de resin edelsteen. Een geweldig ringtype met de uitstraling van een solitair ring . Ja, u bedot iedereen maar het is met goede bedoelingen want er zijn momenten dat u liever niet over het verlies van uw huisdier praat. Geen lastige vragen op momenten dat het u niet uitkomt. 

Bij het model bandring met inlegwerk voorzien van een zilveren compartiment is de as niet zichtbaar want het compartiment wordt afgesloten met 1e geh. zilveren flakes of met 20-23 karaat gouden Alaska nuggets. 

In alle gevallen is het zo dat : 

 1. de asring hond goedkoop is 
 2. de ring UNIEK is
 3. een RVS ring met crematieas van honden veel sterker is dan gouden of zilveren exemplaren ; krassen ziet u veel minder, slijtage is praktisch nihil en de ring kan tegen een stootje

 

Ga hier naar de rubriek waar u uit de asringen honden kunt bewonderen.


Hoe kunt u de crematiering hond bestellen ? 

 • U gaat naar onze rubriek " crematieringen  en maakt uw keuze.
 • Geef uw ringmaat aan of bestel onze ringmaat mee en geef de maat later door via ons contactformulier. 
 • Ook kunnen wij een afspraak met u maken zodat u bij ons een modelring kunt passen; dit kan evt. ook in de avonduren of op zondag.
 • Stuur ons een heel klein beetje crematie as voor de ring van uw hond ( wat wij niet verwerken ontvangt u retour) .
 • Adresgegevens: RVSRing, Kalverstraat 226, 7311 SN Apeldoorn
 • Wij maken uw asring hond en binnen 3-5 werkdagen ontvangt u deze in huis. 

 

© 2020 - 2022 rodoma.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel