Sorteer op
 • DNA Ring Amethist
  DNA Ring Amethist

  RVS | EDELSTALEN | DNA RING MET AMETHIST EN ZILVEREen - zoals we mogen zeggen - uiterst beschaafde - DNA ring met Amethist inleg welke is voorzien van een 1e geh. zilveren compartiment waarin we het DNA materiaal ( miniscuul…

  € 99,95
 • DNA Ring Blauwe Koraal
  DNA Ring Blauwe Koraal

  DNA RING BLAUWE KORAAL ; 100 % NATUURLIJK MET EEN MOOIE DENIM KLEURDeze liefdes DNA ring met BlauweKoraal is een zgn. bandmodel waarbij de gehele ring rondom ambachtelijk is ingelegd met natuurlijke onbehandelde Blauwe Koraal…

  € 99,95
 • DNA Ring Bloedkoraal
  DNA Ring Bloedkoraal

  Mooie antieke bloedkoraal verwerkt in combinatie met zilver of goud en een heel klein stukje haar van een geliefd persoon of dier in deze onverwoestbare RVS DNA Ring. RVSRing.nl maakt hem voor u.

  € 99,95
 • DNA Ring Git
  DNA Ring Git

  Liefdesring Git ; populair onder mannen ! Maar niets staat u als vrouw in de weg om deze handgemaakte RVS ring met git en DNA van een geliefd persoon of huisdier te dragen.

  € 99,95
 • DNA Ring Lapis Lazuli
  DNA Ring Lapis Lazuli

  LIEFDES DNA RING LAPIS LAZULIDeze liefdes DNA ring met echte Lapis Lazuli is een zgn. bandmodel waarbij de gehele ring rondom is ingelegd met natuurlijke Lapis en een 1e geh. zilveren compartiment. Ook kunt u ervoor kiezen om het…

  € 99,95
 • DNA Ring Malachiet
  DNA Ring Malachiet

  Wat een bijzonder mooie kleurschakering ! Deze ring met echte malachiet heeft een klein zilveren compartiment waarin haar- of vachtfragmenten op onzichtbare manier zijn opgenomen. Draag het DNA van je liefde mee in Malachiet.

  € 99,95
 • DNA Ring Turkoois
  DNA Ring Turkoois

  LIEFDES DNA RING TURKOOIS - GRATIS VERZENDING - Mooie blauwgroene Turkoois van natuurlijke oorsprong ; dat verwerken wij in deze Edelstalen DNA Ring Turkoois.

  Draag het DNA van een geliefd persoon of dier altijd in het geheim bij…

  € 99,95
 • DNA Ring Witte Koraal
  DNA Ring Witte Koraal

  LIEFDES DNA RING WITTE KORAAL ( 100 % NATUURLIJK ) Deze liefdes DNA ring met Witte Koraal is een zgn. bandmodel waarbij de gehele ring rondom is ingelegd met natuurlijke onbehandelde Witte Koraal uit de Japanse wateren en…

  € 99,95
 • DNA Ring Australische Opaal
  DNA Ring Australische Opaal

  DNA RING AUSTRALISCHE OPAAL Deze DNA Ring Australische Opaal is qua kleur te vergelijken met het heelal ; basiskleur is blauw en u ziet daarnaast nog ontelbare iriserende kleuren. De DNA ring is een zgn. bandmodel waarbij de…

  € 99,95
 • DNA Ring Vuuropaal
  DNA Ring Vuuropaal

  LIEFDES DNA RING VUUROPAALBent u of kent u een een " vurige " type dan is deze liefdes DNA ring Vuuropaal een ring om uzelf of een ander cadeau te geven.

  De DNA ring vuuropaal is een zgn. bandmodel waarbij de gehele ring rondom…

  € 99,95
 • DNA Ring Roze Opaal
  DNA Ring Roze Opaal

  Houdt u van de kleur roze en bent u een sprankelend type ? Deze DNA Ring met Roze opaal biedt u alles : een zachte kleur roze tint en iriserende sprankelende " glitters " .

  € 99,95
 • DNA Ring Witte Opaal
  DNA Ring Witte Opaal

  U zoekt een apart sieraad met witte opaal ? Deze DNA Ring met witte opaal biedt alles wat u zich maar wenst. Topkwaliteit, draagcomfort, uitstraling, lage prijs en uw eigen geheimpje....

  € 99,95
 • DNA Ring Zwarte Opaal
  DNA Ring Zwarte Opaal

  Liefdes DNA Ring Zwarte Opaal ; een mooi en uniek gepersonaliseerd sieraad voor uzelf of om cadeau te doen. De ring wordt handmatig ingelegd en in de zilveren zetting wordt het haar en de zilveren of gouden nuggets geplaatst.

  € 99,95

Met DNA Ringen van Rodoma.nl draagt men een geheimpje met zich mee....

Altijd een stukje van een geliefd persoon of huisdier bij u dragen ; gewoon onopvallend in een mooi sieraad kies dan voor één van de Liefdes DNA Ringen van RVSRing.nl. Stuk voor stuk " one of a kind "  ringen gemaakt van hoogwaardig en allergievrij RVS al dan niet gecombineerd met 1e geh. zilver of goud voor een bijzonder aantrekkelijke prijs !  

Natuurlijk ook een fantastisch cadeau voor iemand die u na aan het hart ligt; schenk hem of haar een  DNA ring met uw eigen profiel. Hiertoe kunt u gebruik maken van onze cadeaubon. 

Iedere gepersonaliseerde Liefdes DNA Ring die door RVSRing.nl wordt gemaakt is UNIEK en dan duiden we niet alleen op de manier van vervaardigen  maar de methodes waarmee wij deze liefdes DNA ringen maken bieden u wel de mogelijkheid om op onzichtbare manier altijd een stukje DNA bij u te dragen van een door u geliefd persoon bijv. uw partner, kind, ouder of huisdier in de vorm van een geweldig mooi gepersonaliseerd Edelstalen sieraad. 

Wilt u het DNA op een meer zichtbare wijze verwerkt hebben in een mooie ring ga dan hier naar de ringen met haarlok waar wij stukjes haar verwerken in edelstenen.

Edelstalen| RVS  DNA Ringen zijn de specialialiteit van RVSring.nl

Naast onze bandringen met inlegwerk van edelstenen zijn RVS DNA ringen onze specialiteit. Op de zoektocht naar wat nou een echt bijzondere ring was kwamen wij in de VS dit type ring tegen die zeer geliefd bleek bij mensen die naast een bijzonder mooi sieraad ook het DNA van een - nog in leven zijnde persoon of dier - bij zich wilden dragen . De DNA ring biedt alles voor de man of vrouw die een moderne RVS Ring wenst en daarnaast in het compartiment - wat gewoon lijkt op een onderdeel van deze liefdesring - enkele kleine haarfragmenten van zijn of haar geliefde persoon of dier met zich meedraagt. Deze fragmenten worden naar keuze bedekt met 1e geh. zilveren flakes of 20-23 krt. Gouden Nuggets waardoor de buitenwereld in de veronderstelling leeft dat het gouden of zilveren deel onderdeel uitmaakt van uw bandring. De werkelijkheid is anders ; aan u de keuze om dit bekend te maken of dat u dit geheimpje voor uzelf houdt....

De liefdes DNA Ring is gemaakt van natuurlijke materialen

Bij het maken van deze liefddes Ringen DNA maken wij gebruik van hoogwaardig edelstaal voor sieraden en het inlegwerk wordt gedaan met natuurlijke edelstenen zoals Lapis Lazuli, Turkoois, Amethist etc. of met Barnsteen of Koraalsoorten. Wilt u een liefdes DNA ring waarin het inlegwerk bij elke lichtinval flonkert en steeds weer een ander beeld geeft kies dan voor één van onze laboratorium gekweekte opalen. Dit zijn absoluut geen imitaties zoals u die op Chinese sites tegenkomt ; dit zijn allen silicaten of hars opalen, de opaalsoorten die wij gebruiken zijn pas na jaren volgroeid en is dus ook geen ABC opaal ! 

Liefdes Ringen met DNA zijn - voorlopig - nog uitsluitend te koop bij RVSring al denken wij dat dit succes sieraad binnenkort ook door collega's in Nederland zal worden aangeboden maar wilt u de originele liefdes DNA Ring tegen de meest gunstige prijs kopen dan bestelt u hem natuurlijk bij ons. 

DNA ringen zijn geen sieraden die we zo even van de plank pakken en opsturen ; wij hebben natuurlijk een heel klein plukje haar nodig wat wij in de ring verwerken. Een klein fragmentje van 5 x 5 mm. is al voldoende. 

 1. U bestelt uw DNA ring waarbij u uw maat aangeeft 
 2. Weet u uw maat niet dan kunt u deze meten met gebruikmaking van een andere ring die u goed past
 3. Ook kunt u een zgn. pasring meebestellen; wij sturen u deze op en met deze ringband neemt u uw maat en geeft deze aan ons door
 4. Tot slot kunt u eventueel ook een goed passende ring aan ons sturen die wij dan als referentie aanhouden bij het maken van uw DNA ring
 5. U stuurt ons een klein haarplukje en wij gaan uw ring maken
 6. Binnen 3-5 dagen is uw ring klaar en wij versturen u deze aangetekend op samen met het haar wat wij niet hebben gebruikt. Heeft u ons een referentiering gestuurd dan ontvangt u deze tegelijkertijd retour met uw nieuwe ring.

DNA ringen van RVSring.nl ; een liefdesitem voor uzelf en een verrassing om cadeau te doen !

Maar wat DNA eigenlijk ? 

In  DNA ringen wordt zoals gezegd DNA materiaal ingebracht maar wat is DNA eigenlijk ? 

DNa is een afkorting van het woord deoxyribonucleïnezuur wat een organische chemische stof is met een complexe moleculaire structuur.

DNA zit in cellen en is uit te leggen in codes die verantwoordelijk zijn voor het bepalen van erfelijke eigenschappen. Het DNA materiaal wat wij in DNA ringen verwerken is een gewoon haarfragmentje . Naast liefdes DNA ringen maken wij ook crematiesieraden waar het DNA van de overleden persoon terug te vinden is in de crematie as. Bij het complexe proces van het vervaardigen van moedermelk ringen gebruiken we als DNA de moedermelk. Zo zijn er nog heel veel toepassingen waarbij gebruik gemaakt wordt van de unieke DNA codes maar de meeste mensen kennen deze afkorting bij het opsporen van misdadigers. Maar dat is niet het enige ; een DNA ring is uit oogpunt van liefde en het altijd met je meedragen van een stukje genetisch materiaal van je geliefde natuurlijk gevoelsmatig een geweldig iets. 

Bij het traceren van verloren gewaande familieleden of bij rampen speelt DNA al jaren een hoofdrol maar daarvoor zult u geen DNA ring aanschaffen ; het gevoel dat u altijd een stukje van iemand bij u draagt ; DAAR gaat het om. 

Zelf draag ik een DNA ring met zwarte opaal met daarin haarfragmenten van mijn 90 plus moeder, mijn vrouw en dochters; elke keer dat ik naar deze ring kijk wordt ik blij. Ik bedoel maar......... het gevoel is wat telt bij DNA ringen.

 

 

© 2020 - 2022 rodoma.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel