RVS DNA Ringen met mineralen en haar zijn DE trend van nu !

Zeg nu eerlijk ; wat is er nu mooier dan om altijd een stukje DNA materiaal van een geliefd persoon of huisdier met u mee te dragen in de vorm van een DNA ring ? 

DNA Ringen met inlegwerk van mineralen in combinatie met menselijk of dierlijk haar zijn pas sinds kort beschikbaar. De uit de VS overgewaaide techiek om menselijk haar in combinatie met edelsteen mineralen of hout te verwerken is door RVS Ring.nl geperfectioneerd en wij zijn het enige atelier in Nederland die deze techniek toepast. 

Wij hebben diverse modellen waarbij de miniscuul kleine haartjes zichtbaar of geheel onzichtbaar  in de ring verwerkt wordt.

  • Hier gaat u naar DNA Ringen waarin het haar onzichtbaar is verwerkt
  • Of gaat u voor een haarlokring waarin het haar zichtbaar is als ware het een insluitsel in een edelsteen ?

Natuurlijk zijn ringen met daarin verwerkt een plukje haar al langer bekend maar dat waren eigenlijk allemaal een ietwat trieste, simpele exemplaren die men alleen bij bepaalde gelegenheden droeg. 

Tegenwoordig vindt men het fijn en bijzonder om een stukje DNA van een persoon of een dier waar men zielsveel van houdt met zich mee te dragen echter op een meer of minder zichtbare wijze; die keuze is aan u. 

Ons concept maakt dit mogelijk ; door gebruik te maken van een heel klein stukje afgeknipt haar en dit te verwerken in het sieraad.

De stukjes haar zijn zoals gezegd onzichtbaar verwerkt in een zetkastje omdat zij gecombineerd worden met 925/1000 zilveren greinen of 20-23 karaat gouden Nuggets. U weet dat u een stukje DNA van uw geliefde met u meedraagt ; anderen zien uitsluitend een bijzonder mooie ring....

De modellen waarbij wij gebruik maken van de techniek om de haartjes te doen voorkomen als zijnde insluitsels van een edelsteen vindt u hier.

Het basismateriaal van onze DNA ringen is Roestvast Staal met daarin de 925/1000 zilveren compartimenten voor de stukjes haar. De ringen zijn verkrijgbaar in zgn. bandmodellen die rondom zijn ingelegd met met edelsteenmineralen of in een zgn. halfbadmodel waarin het haar is verwerkt als insluitsel in het mineraal.  

 

Zijn DNA ringen met mensenhaar niet eng ? 

Nee hoor, de tijd dat ringen met mensenhaar een beetje " scary " waren ligt al ver achter ons. Zoals u hierboven heeft kunnen lezen maken wij de ring met haar helemaal op maat voor u en dan bedoelen wij niet uw ringmaat maar het gebruikte mineraal en de kleur die wij daarvoor gebruiken. Daardoor zien de DNA ringen eruit als een " gewone " ring maar herbergen zij uw kleine geheim; het DNA van uw geliefde ! 

U kunt kiezen uit de volgende NATUURLIJKE edelsteen mineralen waarmee wij de ringen met mensenhaar of dierenhaar maken: 

  • Lapis Lazuli : een mooie koningsblauwe kleur in diverse schakeringen
  • Turkoois: lichtblauw van kleur met aderen 
  • Malachiet: een  donkergroen gemeleerd mineraal
  • Rode koraal : wij vewerken natuurlijke antieke bloedkoraal met 925/1000 zilver in onze ringen met mensenhaar
  • Barnsteen ; een gemeleerde geel/bruine kleur
  • Zwarte Git ; een diepzwart mineraal

Deze DNA sieraden kunt u desgewenst nog door ons laten combineren met fijn zilver of met Goudnuggets van een goudgehalte van 20-23 karaat. 

Daarnaast heeft u nog keuze om uw ring met mensenhaar uit te laten voeren in combinatie met laboratium gekweekte edelsteen mineralen. Wij bieden u deze keuze omdat natuurlijke edelstenen uit deze klassen onbetaalbaar zouden zijn ; we spreken dan al snel over enkele duizenden euro's en zo duur hoeft een ring met mensenhaar niet te zijn. Voor deze groep geldt dus ; wel de schoonheid van het natuurlijke materiaal maar niet de prijs. 

In deze groep kunt u kiezen uit opaalsoorten in diverse kleuren. Opaal iseen ontzettend kostbare steen. 95 % van de opalen die u ziet zijn doubletten, tripletten of samengeperst materiaal. Dit komt omdat natuurlijke stenen met een mooi kleurenspel schaars dus ontzettend duur zijn. Wij verwerken het haar in uw ring  tussen het laboratorium gekweekte opaal zodat het sieraad nog betaalbaar blijft. De schoonheid is ongeëvenaard net als het rvs materiaal van de ring met mensenhaar.

Tevens heeft u de keuze uit enkele exotische houtsoorten die wij in combinatie met het haar/ vacht verwerken. 

U zoekt een DNA ring met dierenhaar of dierenvacht ?

Een DNA ring met dierenhaar wordt in het bijzonder gekocht door mensen die een bijzondere bank met hun huisdier hebben en...wie heeft dat niet ? 

U kunt bij een ring met dierenhaar denken aan exemplaren met daarin het haar verwerkt van uw hond, poes of paard maar ook verwerken wij vacht en veren in ringen met haar van dieren. Voor ringen met dierenhaar geldt hetzelfde als wat wij hierboven hebben verteld over sieraden met mensenhaar ; u kunt kiezen uit dezelfde edelsteen mineralen. Liever een RVS ring met hout waarin tevens dierenhaar is verwerkt ? Ook dat is mogelijk. 

Wilt u uw geliefde huisdier in deze vorm altijd bij u dragen ook als u van huis bent ?  Een blik op uw ring met dierenhaar is voldoende om te weten dat hij of zij thuis op u wacht.

Natuurlijk kunt u uw huisdiersieraad ook laten maken als herinneringssieraad ; dit is uiteraard wel triester maar als u kameraad is overleden knip dan een heel klein stukje haar, vacht of veertjes af en wij maken voor u een onvergetelijke herinnering in de vorm van zo'n gepersonaliseerde ring met mineralen en haar.

© 2020 - 2022 rodoma.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel