Sorteer op

Een moedermelk ring ; wat een fijn bezit !

Bij het bestellen van een moedermelk ring ontvangt u een aanleverkit voor de moedermelk bestaande uit een doseerspuitje met dop waar u de moedermelk in op kan nemen ( mag ook uit de diepvries komen ) compleet met verzenddoos en verzend etiket voor aangetekende verzending. 

Ook heeft u de mogelijkheid om de moedermelk in persoon bij ons af te geven ; dit dient dan wel te gebeuren in de aanleverkit die wij u sturen. 


De tedere momenten van het voeden van uw baby -draagt u voor altijd met u mee met een moedermelk ring.

Ook als u uw kindje geen borstvoeding heeft kunnen geven en u heeft wat moedermelk bewaard is het natuurlijk fijn om dit in een sieraad te laten opnemen als teken van diepe verbondenheid met uw kindje.

RVSRing.nl maakt uw ring met moedermelk als zgn. " stand alone " model waarbij uw moedermelk het enige element is gevat in een RVS ring.

De voeding wordt door ons geprepareerd en in een resin verwerkt op een dusdanige wijze dat de moedermelk zeer goed zichtbaar is maar eigenlijk oogt als een Maansteen. 

Elke moedermelk ring die wij voor u maken is van hoogwaardig RVS| Edelstaal voor sieraden en daardoor onverslijtbaar als u het vergelijkt met gouden of zilveren moedermelk ringen. RVS is vlekvrij, krast veel minder en is tijdloos mooi en overal mee te combineren. 

Het proces van het maken van ringen met moedermelk :

Ringen met moedermelk maken is natuurlijk wat anders dan bijv. DNA ringen of sieraden met crematie as maken. Moedermelk is voorzien van een organische stoffen en is vloeibaar vandaar dat het noodzakelijk is om de borstvoeding om te zetten naar een vaste stof die wij kunnen gebruiken. Deze vaste stof op haar beurt verwerken wij in het door u gekozen moedermelk sieraad. Het preserveren van de moedermelk duurt even vandaar dat u een wachttijd in acht moet nemen van 5-7 werkdagen voordat wij u moedermelkring klaar hebben.

Het bestelproces van de moedermelk sieraden

Als eerste : bij al onze moedermelk sieraden betrachten wij het grootste respect en u kunt ervan op aan dat wij bij de methode om de moedermelk te preserveren uitsluitend gebruik maken van gesteriliseerde materialen zodat u zeker weet dat uw moedermelk sieraad uitsluitend het DNA materiaal van uzelf bevat. 

Voor de moedermelk sieraden hebben wij natuurlijk de borstvoeding nodig en wij sturen u nadat u het moedermelk sieraad van u keuze heeft gevonden een aanleverkitje bestaande uit een doseerspuitje van 5 ml. met een dopje, een gripzakje en verpakking om e.e.a. aan ons op te sturen. Ook het verzendetiket is bijgesloten zodat u de moedermelk voor uw ring alleen nog maar hoeft af te geven bij een POSTNL verzendpunt. 

De verzending van uw moedermelk geschiedt aangetekend zodat u zeker weet dat deze niet verloren gaan.

Wilt u uw moedermelk voor uw ring persoonlijk bij ons komen brengen dan is dat ook mogelijk. Wij maken een afspraak met u wanneer dit u en ons het beste uitkomt. 

Moedermelk sieraden kunnen ook gemaakt worden van ingevroren moedermelk ; indien dit het geval is dan ontdooit u een kleine hoeveelheid en zuigt dit op met het meegeleverde doseerspuitje. 

Zodra wij het materiaal bij ons binnen hebben beginnen wij met het proces van preserveren en zijn dan klaar om uw moedermelkring te maken. Natuurlijk ontvangt u de door ons gepreserveerde moedermelk welke wij niet gebruiken retour tegelijkertijd met uw nieuwe borstvoedingsieraad.

Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op; wij zijn u graag van dienst bij het realiseren van dit prachtige cadeautje voor u zelf ; de moedermelkring.

Is uw kindje al wat ouder dan wordt het tijd om eens te kijken naar onze 1e babytandje ringen

Een Edelstalen borstvoedingssieraad is voor altijd !

Waarom zeggen we dat ? Om de heel eenvoudige reden dat RVS voor ringen en andere sieraden praktisch niet slijt. RVS is veel steker dan goud of zilver dus overmatige krassen behoren tot het verleden. Deukjes komen al helemaal niet voor en een bijkomend voordeel van RVS borstvoedingssieraden is dat deze qua kleurstelling overal mee te combineren zijn ; gaat u chique of casual; het hoogglans gepolijste uiterlijk van uw borstvoedingsring in combinatie met de ingetogen kleuren van het inlegwerk staat altijd.

Een moedermelkring is niet alleen een emotioneel bezit voor u maar natuurlijk geeft u dit sieraad door aan uw kindje .

 

© 2020 - 2022 rodoma.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel