Sorteer op

RVS | Stalen heren ringen kopen die net dat beetje meer hebben...

Bent u op zoek naar rvs| stalen heren ringen en u bent het station gepasseerd van een 13 in een dozijn RVS herenring uit China maar gaat voor een stalen mannenring die handgemaakt is ?

Dan zit u goed bij RVSring.nl want wij maken onze Edelstalen herenringen met gebruikmaking van natuurlijke edelstenen in tegenstelling tot goedkope modellen die aangeboden worden en gewoon zijn ingelgd met epoxy of silicaten. 

Jazeker, deze ringen ogen op het eerste gezicht hetzelfde maar zijn dit niet !  

Wij maken bij de vervaardiging van onze RVS herenringen gebruik van de beste kwaliteit roestvrij edelstaal voor sieraden en deze stoere, tijdloze en onverslijtbare bandringen worden in de ingefraisde 4 mm. uitsparing die rondom doorloopt in de ring handmatig ingelegd met edelstenen in echte mannenkleuren waarna de ringen diverse polijstgangen ondergaan met als resultaat een hoogglans RVS mannenring die onverslijtbaar is. 

Waarin onderscheiden de mannen ringen van RVSring.nl zich van anderen ? 

We wetet het; de consument heeft tegenwoordig oneindig veel keus in RVS mannen ringen maar het eerste waar u tegenaan loopt is de vraag of u wel een ECHTE RVS mannenring koopt ? 

Wat is namelijk het geval ? In veel advertenties of artikelomschrijvingen staat de term Stainless Steel ofwel RVS genoemd en is de verkoper " vergeten " dat het hier de kleur van de mannenring betreft. U bent natuurlijk blij want u heeft een " koopje " . 

Als u echter de ring enige tijd draagt en het "mooie " gaat eraf dan realiseert u zich dat eens te weer blijkt dat goedkoop duurkoop was want hoe mooi de stalen mannenring ook oogde in het begin; het blijkt een prul van composiet metaal of een messing exemplaar met een toplaag. Gelooft u mij ; echte Edelstalen| RVS mannenringen van een beetje goede kwaliteit en ingelegd met edelstenen koopt u niet voor een lager bedrag dan bij RVSring.nl. Kwaliteit van het edelstaal in combinatie met de verwerkte materialen en de tijd die het duurt om een mooie ring voor mannen te maken heeft z'n prijs. 

RVS | Stalen mannenringen van RVS zijn 100 % gegarandeerd van echt edelstaal en zullen niet afschilferen !

Maken jullie ook een type rvs ring voor mannen in goud ? 

Een rvs ring voor mannen in goud maken wij niet en daar is een eenvoudige verklaring voor. Goud is ten eerste ontzettend kostbaar en gezien de zwaarte van onze stalen ring voor mannen zou een rvs ring voor mannen in goud al snel rond de 1200 euro gaan kosten. 

Wij stellen ons op het standpunt dat wij ringen voor mannen willen maken die naast exclusief toch betaalbaar moeten zijn vandaar dat wij ons hebben gespecialiseerd in roestvrij stalen mannenringen.  Daarnaast zijn er nog een aantal redenen waarom u beter voor rvs ringen voor mannen kunt kiezen dan voor een gouden exemplaar.

  • Goud en Zilver zijn zachte metalen ; u zult hier al snel krassen e.a. beschadigingen op zien 
  • Een gouden herenring zal in tegenstelling tot een rvs ring voor mannen snel dof worden; de glans verdwijnt door het ontstaan van vele kleine krasje die u niet ziet maar als een waas zullen trekken over het met zorg gepolijste materiaal. Alleen polijsten ( dus weer geld uitgeven) maakt een sieraad van goud of zilver weer mooi

Vraag:  ik zie ook wel gouden mannenr ringen die goedkoop zijn.........

Ook hier geldt; deze heren ringen zijn niet van 18 of 14 krt. goud maar zijn voorzien van een laagje goud. Vroeger was doublé al een crime want het goudlaagje verdween binnen de kortste keren. Tegenwoordig heeft men veel betere methodes om metalen te voorzien van een goudlaagje maar toch........ u zult het goudlaagje zien verdwijnen na verloop van tijd. Vraagt u maar eens om een garantie van - pak 'm beet - 3 jaar op een ring met een goudlaagje......... U krijgt dit niet om de heel eenvoudige reden dan het laagje het niet zolang uithoud. Ons advies : koop een door en door rvs ring en wilt u toch goud ? Kies dan voor een Stalen Herenring in combinatie met echt goud zoals wij die voeren in ons assortiment RVS|Stalen herenringen. Bovendien weet u dan zeker dan het goud niet zal aantasten en dat de herenring een zeer hoog fijngoudgehalte bevat; RVS ring gebruikt namelijk 20-23 krt. goudnuggets ; kijk en DAT is andere koek ! 

Vraag: kan ik toch niet beter kiezen uit zilveren heren ringen.....

Zilveren heren ringen kosten ongeveer hetzelfde als RVS ringen voor mannen en het grote publiek denkt nog heel vaak dat de prijs van sieraden uitsluitend wordt bepaald door het materiaal. Dit is correct wat betreft goud en platina maar voor zilver gaat dit in veel mindere mate op. De prijs van een herenring in zilver of rvs wordt in hoofdzaak bepaald door het arbeidsloon en het feit of er kunstmatige edelstenen in verwerkt zijn of natuurlijk materiaal. 

Pas als een ring voor mannen een hoog gewicht hebben - zoals onze rvs mannenringen -  dan gaat de prijs voor het materiaal een rol spelen. 

Wat men dan vaak ziet is dat een robuust ogende ring van binnen hol is..... hij lijkt wel massief maar is dit niet. Bij een echte edelstalen mannenring zult u dit niet aantreffen - althans niet bij ons - .

Bovendien is het met zilver hetzelfde als met goud: deukjes, krassen en doffe plekken zullen snel zichtbaar zijn.

Het is niet voor niets dat RVS | Edelstaal voor sieraden een opmars heeft gemaakt; de consument is niet gek ! Men wil een degelijke, praktisch onverslijtbare ring voor een goede prijs en als u op zoek bent naar exclusiviteit + degelijkheid dan zit u goed bij RVS ring.nl .

Maak een keuze uit ons assortiment van RVS|Stalen heren ringen en u zult geen spijt krijgen van die paar dagen wachten omdat we uw herenring in ons atelier in Nederland voor u maken en niet zoals een ABC ring gewoon uit de vitrine pakken....

 

 

 

© 2020 - 2022 rodoma.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel